NEDERLANDS ENGLISH FRANCAIS DEUTSCH

Django van 't Kezenhoeveke (15/04/04-29/09/09) - Fam. Wittebols-Van Brande 
 

Op dinsdag 29 septembre 2009 is Django van 't Kezenhoeveke, 5 jaar en 5 maanden, zoon van Aaike en Lexy, overleden. Django was een grote, sterke en superlieve reu, die zich met iedereen zonder problemen verstond : andere reuen en teven, kinderen, oudere personen, enz ...

Ondanks het feit dat hij hiertegen ingeënt was, heeft Django, volgens de behandelende geneesheren, Leptospirose gekregen (het is zoals met een griepinenting bij de mensen : je bent nooit beschermd tegen alle bestaande vormen), door aan iets te likken of iets gegeten te hebben dat daardoor besmet was (het likken aan de urine van ratten, muizen of andere besmette dieren kan al voldoende zijn). Maar zelfs de onderzoeken in Frankrijk hebben niet echt uitsluitsel kunnen bieden. Het zou ook een vergiftiging kunnen geweest zijn.

Vanaf de allereerste symptomen tot aan zijn overlijden verliepen er slechts 5 dagen. In die 5 dagen hebben de dierenartsen en zijn familie het onmogelijke gedaan om Django proberen te redden, en Django zelf heeft gevochten tot op het einde, maar dit heeft jammer genoeg niet mogen baten.

Django was de lieveling van zijn baasjes Nathalie & Paul Wittebols-Van Brande en van zijn viervoetig vriendje Achille en zij missen hem verschrikkelijk.

Django

Alle foto's & teksten © van 't Kezenhoeveke
!!! Door met het pijltje op de foto's te gaan staan, zie je een korte uitleg !!!